ЗАСТАПНИЧКА КАМПАЊА ЗА ЛОБИРАЊЕ ЗА ЗАПОЧНУВАЊЕ НА ПРЕГОВОРИ ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА И НАТО. СО ОВОЈ ПРОЕКТ МАКЕДОСНКО — ХРВАТСКОТО ДРУШТВО, ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГИ УНАПРЕДИ ИНТЕГРАЦИИТЕ НА ЗЕМЈАВА.

(29 јануари, 2013)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial